Skam dig !

Datatilsynet holder øje med dig!Her skulle ligge en liste over ejendomme i vores område, hvor vi har haft sager om skimmelsvamp.

Denne liste må vi ikke lave, da den strider imod dansk lovgivning. LLO Horsens beklager, at vi ikke kan vise listen, da skimmelsvamp er et alvorligt problem og et problem der tilsyneladende bare vokser og vokser og har alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser for de lejere der uden at vide det, kommer til at leje en lejlighed med skimmelsvamp.


LLO Horsens ved, at der i vores område er lejemål med skimmelsvamp og vi fører et stort antal sager om skimmelsvamp om året.
Men vi må ikke lave listen over disse sager - så det gør vi naturligvis ikke.

 

LLO Horsens opfordrer i stedet lejerne til at henvende sig til kommunen med spørgsmål om skimmelsvamp. Det kan selvfølgelig også ske ved at henvendelse sig til os.
Ved henvendelsen skal du oplyse, at du gerne vil leje en lejlighed i en bestemt ejendom og bede om aktindsigt og dermed oplysninger om, hvorvidt der har været sager om skimmelsvamp i ejendommen.
Herunder få oplyst om der har været givet påbud om udbedring er blevet udført?
Og om kommunen har undersøgt, om skimmelsvampen efterfølgende er fjernet.

 

LLO Horsens fortsætter sin kamp for lejerne og mod skimmelsvamp også selvom vi ikke må hjælpe lejerne med oplysninger. Har du problemer så kontakt os og du kan også møde op på vores kontor og få yderlig oplysninger og herunder om vi har kendskab til din ejendom.